Geld op zich maakt niet gelukkig, maar het kost wel veel geld om ratjes gelukkig te houden. Zij verdienen alleen het allerbeste en dat betekent dat Rattenpootjes flink investeert in goed voer, melkpoeder, supplementen, bodembedekking, grote verblijven, speelgoed, hangmatjes en natuurlijk de beste medische zorg. De stichting kan hulp gebruiken om dit te kunnen blijven bekostigen.

Hoe kan je helpen?

Adopteer een ratje financieel:
Door een ratje uit te kiezen die je financieel ondersteunt maak je maandelijks minimaal 5 euro over. Je krijgt een maandelijkse update via mail over hoe het met ‘jouw’ ratje gaat en toegang tot een Facebookgroep voor adoptanten genaamd ‘Vrienden van Stichting Rattenpootjes’. Hierop posten we exclusieve filmpjes en foto’s van de ratjes in de opvang én delen we informatie over hoe het er achter de schermen aan toe gaat. De foto’s van de ratjes die financieel te adopteren zijn vind je op onze financiële adoptie-pagina. Wil je graag meer informatie ontvangen over financiële adoptie? Dat kan natuurlijk. Mail dan naar rattenpootjes@gmail.com.

Doneer maandelijks en word Vriend van Stichting Rattenpootjes:
Wanneer je maandelijks minimaal €2,50 doneert, kun je toegang vragen tot onze besloten Facebookgroep: ‘Vrienden van Stichting Rattenpootjes’. Hierop posten we exclusieve filmpjes en foto’s van de ratjes in de opvang én delen we informatie over hoe het er achter de schermen aan toe gaat. Stel zelf bij je bank een maandelijkse betaling in onder vermelding van ‘Rattenpootjes Maandelijks’ op rekeningnummer (Iban) NL51 RABO 0347 0599 96 ter name van J. Landkroon.

Doneer eenmalig:
Rechtstreeks een donatie doen kan via rekeningnummer (Iban) NL51 RABO 0347 0599 96 ter name van J. Landkroon.
Of doneer via PayPal!
Wij zijn blij met alle donaties; groot en klein. ☺

Doneer in natura:
Via Hangmatjes Enzo kan je voer etc. voor de ratjes bestellen.
Via Beestenplein kan je kooiaccessoires en snacks voor de ratjes bestellen.

Overig:
Heb jij nog een ander leuk idee hoe je ons kunt helpen? Wij horen het graag!