Jill
Oprichter en beheerder hoofdlocatie

Jill is geboren in 1985. Ze groeide op met dieren om haar heen en kreeg in 1997 haar eerste ratjes. In 2012 richtte ze rattenopvang Rattenpootjes op.
Jill is de beheerder van de hoofdlocatie in Apeldoorn en houdt zich bezig met de dagelijkse (medische) verzorging van de ratten, dierenartsbezoeken, het adviseren en aansturen van opvanglocaties en het bijhouden van de Facebookpagina.
Britt
Vrijwilliger

Britt is geboren in 1993. Ze kreeg als tiener haar eerste ratjes en adopteerde later ratjes uit de opvang. In oktober 2015 ging ze bij Rattenpootjes aan de slag als vrijwilligster. Britt houdt zich bezig met het schoonmaken van de kooien en vangt op locatie in Arnhem moederloze rittens op sinds 2019.
Jessie
Vrijwilliger

Jessie is geboren in 1989. In haar tienertijd kreeg ze voor het eerst ratjes, later adopteerde ze samen met haar man ratjes uit de opvang. Jessie is sinds 2014 vrijwilligster bij Rattenpootjes. Ze houdt zich bezig met het beantwoorden van mail, het up-to-date houden van de website, het werven van donaties en vangt op locatie in Nijmegen moederloze rittens en halfwilde ratten op sinds 2019.