Jill

Oprichter en beheerder hoofdlocatie

Jill is geboren in 1985. Ze groeide op met dieren om haar heen en kreeg in 1997 haar eerste ratjes. In 2012 richtte ze rattenopvang Rattenpootjes op.
Jill is de beheerder van de hoofdlocatie in provincie Groningen en houdt zich bezig met de dagelijkse (medische) verzorging van de ratten, dierenartsbezoeken, het adviseren en aansturen van opvanglocaties en het bijhouden van de Facebookpagina.

Britt

Vrijwilliger

Britt is geboren in 1993. Ze kreeg als tiener haar eerste ratjes en adopteerde later ratjes uit de opvang. In oktober 2015 ging ze bij Rattenpootjes aan de slag als vrijwilligster. Britt houdt zich bezig met het schoonmaken van de kooien en is beschikbaar als noodopvang, gevestigd in Arnhem.

Jessie

Vrijwilliger

Jessie is geboren in 1989. In haar tienertijd kreeg ze voor het eerst ratjes, later adopteerde ze samen met haar man ratjes uit de opvang. Jessie is sinds 2014 vrijwilligster bij Rattenpootjes. Ze houdt zich bezig met het beantwoorden van mail, het up-to-date houden van de website, het werven van donaties en is beschikbaar als noodopvang, gevestigd in Gennep.