Jill

Oprichter en beheerder hoofdlocatie

Jill is geboren in 1985. Ze groeide op met dieren om haar heen en kreeg in 1997 haar eerste ratjes. In 2012 richtte ze rattenopvang Rattenpootjes op.

Jill is de beheerder van de opvang en houdt zich bezig met de dagelijkse (medische) verzorging van de ratten, het grootbrengen van moederloze ratjes, dierenartsbezoeken en het bijhouden van de Facebookpagina.

Britt

Vrijwilliger

Britt is geboren in 1993. Ze kreeg als tiener haar eerste ratjes en adopteerde later ratjes uit de opvang. In oktober 2015 ging ze bij Rattenpootjes aan de slag als vrijwilligster. Britt helpt regelmatig met het schoonmaken van de kooien, het vervoeren van ratjes en het beantwoorden van privé-berichten op Facebook.

Jessie

Vrijwilliger

Jessie is geboren in 1989. In haar tienertijd kreeg ze voor het eerst ratjes, later adopteerde ze samen met haar man ratjes uit de opvang. Jessie is sinds 2014 vrijwilligster bij Rattenpootjes. Ze houdt zich bezig met het beantwoorden van mail, het up-to-date houden van de website en het werven van donaties. 

 
De dagelijkse verzorging wordt enkel gedaan door Jill. Deze verzorging kost ongeveer 12u werk per dag. Dit doe ik met alle liefde, maar daardoor is het helaas niet mogelijk om ook nog spoedgevallen of ratten in nood op te komen halen. Stichting Rattenpootjes kan niet als dierenambulance/transport fungeren, daarom vragen we iedereen om gevonden ratten naar de opvang te komen brengen. 

Wil jij ook vrijwilliger worden? Neem dan contact met ons op. We zijn altijd op zoek naar vrijwilligers voor transport en het helpen met schoonmaken van de kooien.